Biljarten in café De Holle Eik

Sinds een tijdje is het klotsen met de ballen, biljartballen natuurlijk, in de Holle Eik. Er staat een professionele biljart waar ook 3 Biljartclubs actief zijn.

 De volgende Biljartclubs spelen bij ons onder de vlag van de KNBB.

  • BC Sint-Gerlach
  • BC Vilt’68
  • BC Hulsberg

Daarnaast zijn er ook vriendengroepjes die, onder het genot van een drankje of borrelhapje, met regelmaat graag een balletje stoten bij ons. Ze zijn aangesloten bij de KNBB en hebben nu in de Coronatijd een dipje, ook biljarten mag voorlopig niet.

Tijdens Corona geen biljarten

Kort na het uitbreken van de coronacrisis heeft de KNBB het Biljarthoreca Steunfonds geopend op www.supportenspeel.nl en donaties via competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/. Dit om met onze eigen bijdrage van €10.000 en donaties van biljartliefhebbers onze biljart-, pool- en snookerzalen als gevolg van de coronacrisis een financiële ondersteuning te geven. Dit in aanvulling op alle overige regelingen waar biljarthoreca van kan gebruik maken.
Doel van dit Biljarthoreca Steunfonds: dat ook in het komend seizoen met goed materiaal (nieuwe lakens/ballen) kan worden gespeeld, of dat zalen en/of verenigingen met een eigen locatie dreigend leden-/klandizieverlies kunnen opvangen met open dagen of een promotionele (biljart/pool/snooker) activiteit die tot doel heeft om bestaande en nieuwe klanten/spelers naar de lokaliteit te krijgen. Het gaat om een bijdrage in te maken kosten om lasten van de lokaliteiten enigszins te verlichten; het doel is dus niet alle kosten die horeca en of verenigingen met een eigen locatie maakt hiermee te kunnen dekken.

Evenementen

Deze zalen zijn flexibel in te richten voor allerlei doeleinden zoals vergaderingen, gala diners, koffietafels, concerten etc.

De Huiskamer

De gezellige en mooi ingerichte “Hoeskamer” biedt aan vele gelegenheden en events een passende plek.

Zalencentrum

De Holle Eik als zalencentrum Zalencentrum profileert zich met een flexibele instelling en als gastvrij ontvangst voor vele gelegenheden.

Eetcafé & Lunch

Verse gebakken (boeren)broodjes en heerlijke warme gerechten eigen keuken, saté, “unnesöpke” etc.

Wandelroutes

De Holle Eik heeft een speciaal wandel arrangement, u kunt kiezen uit twee versies. De lengte van de route kunt u zelf bepalen.

Jeu de Boules

Dit populaire “Petanque” kan vanaf heden bij ons gespeeld worden op de baan voor ons gezellige terras.

%

Bereikbaarheid

%

Gratis parkeren

%

Sfeervol & Gastvrij

%

Goed verzorgd

We informeren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op.