Wandel routes vanaf De Holle Eik

Het startpunt ligt midden in het natuurgebied “Ingendael” en van daaruit starten twee wandelingen. De routes kunt u binnen aan de bar afhalen. Het landschapspark maakt deel uit van het natuurontwikkelingsgebied “beneden-Geuldal” en herbergt een scala aan dieren en planten. Ga eens wandelen tussen de wilde Galloway-runderen of Konikpaarden die hier vrij rondlopen. Wanneer u vroeg op pad gaat maakt u grote kans om reeën tegen te komen in de hellingbossen langs de Geul. Meer over natuurgebied Ingendael. De routes liggen voor u klaar in het café.

Bekijken of downloaden van de routes

Rechtstreekse link op lengte:

90. HOUTHEM 16,6 KM

101. HOUTHEM 9,4 KM

122. HOUTHEM 8,9 KM

196. HOUTHEM 11,8 KM

Rolroute:

Rolstoel & Kinderwagen vriendelijke Route

Even relaxen na een wandeling of fietstocht

Of starten vanaf ons terras startpunt, we hebben meerdere routes op voorraad. Kom gerust binnen en vraag naar de mogelijkheden. Henri, Angèle of een iemand anders van het Team stuurt u nooit verkeerd, want natuurlijk zien we u graag terug op ons terras of in ons café voor een hapje en/of een drankje. Sinds 2007 van de beroemde architect Hundertwasser een gebouw in houthem, zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Evenementen

Deze zalen zijn flexibel in te richten voor allerlei doeleinden zoals vergaderingen, gala diners, koffietafels, concerten etc.

De Huiskamer

De gezellige en mooi ingerichte “Hoeskamer” biedt aan vele gelegenheden en events een passende plek.

Zalencentrum

De Holle Eik als zalencentrum Zalencentrum profileert zich met een flexibele instelling en als gastvrij ontvangst voor vele gelegenheden.

Eetcafé & Lunch

Verse gebakken (boeren)broodjes en heerlijke warme gerechten eigen keuken, saté, “unnesöpke” etc.

Wandelroutes

De Holle Eik heeft een speciaal wandel arrangement, u kunt kiezen uit twee versies. De lengte van de route kunt u zelf bepalen.

Jeu de Boules

Dit populaire “Petanque” kan vanaf heden bij ons gespeeld worden op de baan voor ons gezellige terras.

%

Bereikbaarheid

%

Gratis parkeren

%

Sfeervol & Gastvrij

%

Goed verzorgd

We informeren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op.