Onze grootste en zeer flexibel in te richten zaal

Zaal Houthem St. Gerlach heeft een oppervlakte van 215 vierkante meter. Ligt op de begane vloer, makkelijk toegankelijk voor eventuele aanvoer van materialen etc.  en voorzien van alle toebehoren die voor uw vergadering of meeting nodig zijn. Beamer, schrijfborden, overhead projector. wij kunnen u voorzien van alle versnaperingen, hapjes en eventueel uw lunch of diner aansluitend op uw wensen. Zeker geschikt ook als evenementen locatie met of zonder podium.

Meer informatie….

VERGADER ARRANGEMENT VANAF 20 PERSONEN

Voor uw vergadering hebben we diverse arrangementen met speciale opties die aansluiten bij uw vergader wensen.  Download ze hier > en bekijk de vergader arrangementen.

Een grote en flexibel in te richten vergader en congres-zaal

Zaal Houthem heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter. Ligt op de begane vloer, makkelijk toegankelijk voor eventuele aanvoer van materialen etc.  en voorzien van alle toebehoren en hoeveelheid zitplaatsen die voor uw vergadering of meeting nodig zijn. Beamer, schrijfborden, overhead projector. wij kunnen u voorzien van alle versnaperingen, hapjes en eventueel uw lunch of diner aansluitend op uw wensen. Zeker geschikt ook als congres-locatie.

Meer informatie….

Een kleinere zaal met eigen ingang en veel privacy

Zaal St. Gerlach heeft een oppervlakte van 70 vierkante meter. Ligt op de begane vloer met een eigen ingang waardoor uw privacy gewaarborgd is. Ideaal voor cursussen of kleine vergaderingen. Makkelijk toegankelijk voor eventuele aanvoer van materialen etc.  en voorzien van alle toebehoren die voor uw vergadering, cursus of meeting nodig zijn. Beamer, schrijfborden, overhead projector. We kunnen u voorzien van alle versnaperingen, hapjes en eventueel uw lunch of diner aansluitend op uw wensen.

Meer informatie….

Kleine vergaderzaal cursuslokaal met aparte keuken

Cursuslokaal of kleine vergaderzaal zaal Ingendael heeft een oppervlakte van 50 vierkante meter. Ligt op de 2de verdieping met een eigen ingang waardoor uw privacy gewaarborgd is. Ideaal als cursus lokaal of voor een kleine vergaderingen. Het ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar vanuit de hal via een trap.Ook deze zaal is voorzien van alle toebehoren die voor uw vergadering, cursus of meeting nodig zijn. Beamer, schrijfborden, overhead projector. We kunnen u voorzien van alle versnaperingen, hapjes en eventueel uw lunch of diner aansluitend op uw wensen.

Meer informatie….

Een heerlijke vergader of bijeenkomst zaal met huiselijke sfeer

 

Anno 2016, een jonge nieuwe ruimte, onze “De Huiskamer” Zaal meet 50 vierkante meter met daarbij een aparte open keuken van 15 vierkante meter voorzien van alle toebehoren. Ligt op de begane vloer, met een eigen aparte ingang naast de grote zaal, makkelijk toegankelijk voor eventuele aanvoer van materialen etc.  Wij kunnen u voorzien van alle versnaperingen, hapjes en eventueel uw lunch of diner aansluitend op uw wensen. Zeker geschikt ook als zaaltje voor uw reünie, familiefeestje of andere happening etc.

 

Meer informatie….

 

%

Bereikbaarheid

%

Gratis parkeren

%

Sfeervol & Gastvrij

%

Goed verzorgd

We informeren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op.