Fiets naar of vanaf De Holle Eik

 Vele grote en kleine groepen, families en bekenden met fiets of voetenwagen zijn hun tocht al vanuit de Holle Eik gestart. Georganiseert, op de bonnefooi of door ons verzorgd hebben zij al vele kilometers door het heuvelige zuid-Limburg afgelegd vanuit Houthem. Er zijn genoeg verenigingen die op de patroondag van de Heilige St. Gerlachus, een laten we zeggen, bedevaart tocht naar Houthem doen. Sinds 2007 een hundertwasser architect gebouw in houthem, zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Ons Geuldal is geweldig!
Wandelen en fietsen is in onze hellingbossen en dynamisch beekdallandschap een Walhalla voor de èchte liefhebber. De Gerlachuskerk tegenover De Holle Eik, is voor vele gelovigen een Pelgrimstocht waard vanuit vele hoeken van de wereld !! Tevens is er een “refugio” waar de echte pelgrim kan overnachten tegen een geringe bijdrage.

 

Evenementen

Deze zalen zijn flexibel in te richten voor allerlei doeleinden zoals vergaderingen, gala diners, koffietafels, concerten etc.

De Huiskamer

De gezellige en mooi ingerichte “Hoeskamer” biedt aan vele gelegenheden en events een passende plek.

Zalencentrum

De Holle Eik als zalencentrum Zalencentrum profileert zich met een flexibele instelling en als gastvrij ontvangst voor vele gelegenheden.

Eetcafé & Lunch

Verse gebakken (boeren)broodjes en heerlijke warme gerechten eigen keuken, saté, “unnesöpke” etc.

Wandelroutes

De Holle Eik heeft een speciaal wandel arrangement, u kunt kiezen uit twee versies. De lengte van de route kunt u zelf bepalen.

Jeu de Boules

Dit populaire “Petanque” kan vanaf heden bij ons gespeeld worden op de baan voor ons gezellige terras.

%

Bereikbaarheid

%

Gratis parkeren

%

Sfeervol & Gastvrij

%

Goed verzorgd

We informeren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op.